eur:
393.77
usd:
365.03
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Elkapták a dohányboltok kifosztóit

Négy hónap alatt 10 alkalommal loptak budapesti és Budapest környéki dohányboltokból.

Több budapesti kerületben, valamint Dunakeszin is több dohánybolti betörés történt tavaly augusztus 27. és december 22. között. A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói decemberben azonosították a két feltételezett elkövetőt, egy 55 éves szalkszentmártoni férfit, és a 60 éves budapesti B. Sándort. A gyanú szerint az elkövetők 10 alkalommal törtek be dohányboltokba, volt ahova többször is visszamentek.

A ferencvárosi rendőrök az 55 éves férfit végül december 30-án délután fogták el a XVIII. kerületben, B. Sándort pedig a IX. kerületben. A két férfit előállításukat követően lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A jelenlegi adatok szerint az elkövetők közel 4 millió forint értékben loptak több mint 2300 doboznyi dohányterméket és pénzt - közölte a police.hu.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×