eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Prostitúcióra kényszerítő férfit vettek őrizetbe

Gaz van itt va rendorok - írta a férfi, akinek sok volt a rovásán, és tényleg meg is jelentek az egyenruhások.

Személyi szabadság megsértése, kitartottság, kerítés, szexuális erőszak, prostitúció elősegítése és súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy férfit a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A budapesti J. István idén ősszel a közösségi médián keresztül ismerkedett meg egy 27 éves Heves megyei nővel, akivel üzenetváltások után találkozott is - írták.

A gyanúsított arra akarta rávenni a nőt, hogy regisztrálják egy szexuális szolgáltatásokat hirdető weboldalra. Mivel az áldozat nem működött együtt vele, a férfi nem engedte ki a lakásból, azzal fenyegette, hogy megöli a családját, majd megerőszakolta.

Az áldozatnak később anyagi ellenszolgáltatásért kellett emberekkel lefeküdnie. A férfi elvette a pénzét, folyamatosan fenyegette, esetenként megverte és fojtogatta a nőt, aki nélküle nem mehetett sehova.

A sértett végül a családtagjaitól kért segítséget, akik december 21-én fordultak a rendőrséghez. A bejelentés napján megtalálták a prostitúcióra kényszerített nőt egy erzsébetvárosi lakásban. A rendőrök a 34 éves J. Istvánt elfogták, és kezdeményezték letartóztatását.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×