eur:
394.74
usd:
370.78
bux:
65491.46
2024. április 19. péntek Emma

Nagy balhé volt egy buszon egy átigazolás miatt

Többen nem várták tárt karokkal az újdonsült csapattársat, az érintett és társa bedühödött.

A Kaposvári Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a két fiatalkorú fiúval szemben, akik egy távolsági buszon bántalmazták a sértettet, amiért korábban egy közösségi oldalon kritika érte az egyik vádlott átigazolását.

Az idősebb, szabadidejében futballozó vádlott nemrégiben átigazolt egy másik község csapatához, amellyel kapcsolatban újdonsült klubjának közösségi oldalán többen a nemtetszésüket fejezték ki.

Amikor 2020 februárjában a 17 és 16 éves vádlottak egy Fonyód felé tartó távolsági buszon észrevették a szintén ennél a csapatnál sportoló sértettet,

a közösségi oldalon megfogalmazott kritika miatt őt felelősségre vonták, majd verekedésre hívták fel, amibe a sértett nem ment bele. A vádlottak ennek ellenére is rátámadtak a sértettre,

akit több alkalommal megütöttek és megrúgtak, a kialakult dulakodás közben pedig az autóbusz hátsó ajtajánál található térelválasztó plexiüveg is összetört.

A verekedésnek végül az egyik utas vetett véget azzal, hogy a vádlottak és a sértett közé állt, míg a buszsofőr értesítette a rendőrséget. A bántalmazás során a sértett könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Fonyódi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a fiatalkorú vádlottakkal szemben próbára bocsátást indítványozott azzal, hogy tartama alatt a vádlottak pártfogó felügyelet alatt álljanak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×