eur:
394.69
usd:
365.27
bux:
65518.41
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Police.hu

Néhai szomszédja ellopott hagyatékaiból dőzsölt

A 26 éves férfit a csepeli nyomozók azzal gyanúsítják, hogy betört néhai szomszédjához, és ellopta az autóját is.

A csepeli rendőrök október 1-jén egy hagyatéki eljárásról kaptak értesítést, miszerint egy augusztusban elhunyt férfi hagyatékából hiányzik egy gépkocsi kulcsa. A nyomozók felkeresték az elhunyt lakhelyét, majd az adatgyűjtések során kiderítették, hogy a néhai tulajdonos – munkásszállón bérelt – szobájába betörtek, és onnan több műszaki cikket és egy autót is elvittek.

A nyomozók rövid időn belül azonosították az elhunyt szomszédságában élő 26 éves budapesti K. Szabolcsot, aki a gyanú szerint szomszédja halálát követően betört a férfihez, és ellopta laptopját, valamint szerszámgépeit. A nyomozás adatai szerint K. Szabolcs a szálló szobájában magához vette az elhunyt autójának kulcsát is, és a lopott gépkocsit közel egy hónapig használta. Az autótól végül azért vált meg 26 éves használója, mert az meghibásodott. A nyomozók a hagyatékból hiányzó lerobbant járművet egy galgamácsi településen találták meg, valamint a férfi egyik ismerősénél megtalálták a lopott laptopot is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói K. Szabolcsot október 4-én éjjel elfogták, majd lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, kihallgatása során elmondta, hogy az ellopott – közel 1 millió forintot érő tárgyakat – értékesítette, és az abból szerzett pénzt azóta felélte – írja a Police.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×