INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 29. kedd
Mihály

halál

öngyilkosság

kelenföld

édesanya

áldozat

Újabb részletek a kelenföldi tragédiáról

Újabb részletek a kelenföldi tragédiáról

Infostart

Azonosította a rendőrség azt a férfit, aki a panelház 14. emeletéről vetette le magát, és tettével kioltotta egy arra járó kismama életét is.

Az eddigi információk szerint szerelmi bánat miatt vetette le magát pénteken a XI. kerület egyik panelházának 14 emeletéről az a 42 éves csepeli férfi, aki egy 41 éves, gyermekeivel és férjével éppen sétálni készülő nőre zuhant rá - írta a Bors. A hatóságok szerint a férfi nem a házban élt, vélhetőleg az öngyilkosság miatt ment az épületbe.

A lap által megszólaltatott szemtanú arról számolt be, hogy azóta sem tudja megemészteni amit látott. A mentőket a ház egyik lakója értesítette, de már nem tudtak segíteni sem a férfin, sem a tettének áldozatul esett nőn. A babakocsiban ülő gyermek könnyebb sérülést szenvedett. A tragédiát végignézte a családfő és az idősebb gyermek is. A lap által idézett szemtanú szerint a családfő csak annyit volt képes mondogatni: „Drágám, nem hagyhatsz itt minket”.

A ház lakói gyűjtést indítottak a megözvegyült családapa megsegítésére.

Az újság arról is beszámolt, hogy az internetes fórumokon sokan kifejezték együttérzésüket a tragédiával kapcsolatban, amely egyébként komoly indulatokat is kiváltott. Sokan szidalmazták az életének véget vető férfit, de volt, aki kritizálta a szidalmazókat.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Nyitókép: Forrás: Pexels.com
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018