eur:
389.66
usd:
363.54
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Nem hétköznapi mentéshez hívták a rendőröket

Saját bikája öklelt fel egy férfit Hercegszántónál, a sérültet kórházba vitték - közölte a rendőrség.

A Készenléti Rendőrség munkatársai határőrizeti feladatokat láttak el a Bács-Kiskun megyei településnél vasárnap este, amikor a Natália hídtól nem messze, a Budzsak-csatorna partjáról segélykiáltásokat hallottak. A környék rendőrei és katonái közösen kezdték meg a mentőakciót.

Katonai gépkocsikkal szeparálták el a megvadult bikát, miközben

az egyenruhások a nehezen kommunikáló, nyakig vízben lévő férfi után vetették magukat az iszapos, náddal benőtt területen.

Sikerült partra emelni a férfit, akinek a testén számtalan kisebb-nagyobb sérülés volt. Elmondta, hogy saját tanyáján legeltette két tehenét és bikáját, amikor a bika megtámadta, felöklelte, és körülbelül 30 méteren keresztül a földön görgette, végül a csatornába lökte, ahol ő egy vasdarabban tudott nehezen megkapaszkodni.

A mentők a sérült férfit kórházba vitték - írta a rendőrség.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×