eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Elítélték az anyát, akinek a harmadikról kizuhant a gyereke

Felfüggesztett fogházra ítélte a Szolnoki Törvényszék azt a mezőtúri nőt, akinek tavaly a panelból kizuhant az ötéves kislánya.

Felfüggesztett fogházra ítélte gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés miatt a Szolnoki Törvényszék azt a mezőtúri anyukát, akinek kizuhant a harmadikról a kislánya tavaly márciusban - írta a 24.hu.

A nő 38 percig hagyta otthonában felügyelet nélkül az ötéves kislányt, amíg vásárolni ment a barátnőjével. A kislány eközben egyedül felmászott a konvektorra és kinyitotta a konyhai ablak alsó részét. Előbb a párnáját dobta ki, majd maga is kimászott és a 10 méteres magasságból az épület előtti térköves részre zuhant.

A kislány életveszélyes koponya-, mellkasi és végtagsérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol lélegeztető gépre tették. Életét csak a gyors és szakszerű orvosi ellátás mentette meg.

Az édesanya beismerte a bűnösségét. A nőt 2 év fogházra ítélték, de a büntetését 3 év próbaidőre felfüggesztették.

Az ügyészség tudomásul vette a döntést és a rendelkezésre álló határidőn belül az anyuka és a védője sem kérték tárgyalás tartását, így a döntés jogerőre emelkedett.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×