INFORÁDIÓ 
2018. július 21. szombat
Dániel, Daniella
zuglószexuáliszaklató

Elfogták a zuglói szexuális zaklatót

InfoRádió / MTI

A zuglói rendőrök elfogták azt a férfit, aki több nőt zaklatott és bántalmazott a XIV. kerületben - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint 2016. december 4. és 2017. február 14. között három alkalommal érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi a XIV. kerületben egyedül közlekedő nőket bántalmaz és szexuálisan zaklatja őket, majd a helyszínről rövid idő elteltével elmenekül.

E hét pénteken 3 óra körül hasonló esetről értesítették a rendőrséget. A bejelentés szerint egy meztelen, egész arcát eltakaró, sapkát viselő férfi - aki korábban az éjszakai buszról szállt le - megtámadott egy nőt. A sértettet fojtogatni kezdte, majd egy gépjárművel elmenekült a helyszínről.ű

A zuglói rendőrök beazonosították a gyanúsított gépjárművét, azt a délutáni órákban intézkedés alá vonták Zuglóban. A jármű átvizsgálása során több, közbiztonságra különösen veszélyes eszközt foglaltak le.

A XIV. kerületi kapitányság K. Balázs 28 éves budapesti lakos ellen szexuális kényszerítés, valamint súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendőrség kezdeményezi az őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatását.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH