eur:
394.61
usd:
369.74
bux:
65742.4
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Elfogták a zuglói szexuális zaklatót

A zuglói rendőrök elfogták azt a férfit, aki több nőt zaklatott és bántalmazott a XIV. kerületben - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint 2016. december 4. és 2017. február 14. között három alkalommal érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi a XIV. kerületben egyedül közlekedő nőket bántalmaz és szexuálisan zaklatja őket, majd a helyszínről rövid idő elteltével elmenekül.

E hét pénteken 3 óra körül hasonló esetről értesítették a rendőrséget. A bejelentés szerint egy meztelen, egész arcát eltakaró, sapkát viselő férfi - aki korábban az éjszakai buszról szállt le - megtámadott egy nőt. A sértettet fojtogatni kezdte, majd egy gépjárművel elmenekült a helyszínről.ű

A zuglói rendőrök beazonosították a gyanúsított gépjárművét, azt a délutáni órákban intézkedés alá vonták Zuglóban. A jármű átvizsgálása során több, közbiztonságra különösen veszélyes eszközt foglaltak le.

A XIV. kerületi kapitányság K. Balázs 28 éves budapesti lakos ellen szexuális kényszerítés, valamint súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendőrség kezdeményezi az őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatását.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 08:10
×
×
×
×