eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Világszínvonalon termesztették a füvet Győr-Gyirmóton

Több mint 1400 tőből álló kannabisz-ültetvényt számoltak fel a rendőrök Győr-Gyirmóton.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - fogva tartásuk mellett - egy 55 éves és egy 38 éves győri férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak Győr-Gyirmóton egy családi ház padlásterében alakítottak ki és működtettek professzionális színvonalú kannabisz-ültetvényt.

A rendőrök a két férfit május 19-én fogták el. A házkutatás során a felhasznált technikai eszközök mellett 1427 tő élő növényi egyedet (cannabis indica), valamint 191 tő már szárításra levágott növényi egyedet foglaltak le a nyomozók - írja a police.hu.

A botanikus szakértő elsődleges véleménye alapján megállapított várható hozam utcai értéke a feketepiacon több mint 210 millió forint.

A gyanúsítottakkal szemben a további eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytatja le.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×