eur:
404.05
usd:
374.4
bux:
0
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Üzleti vita vezetett a kettős gyilkossághoz

Megölte két üzlettársát és magával is végzett egy fővárosi férfi pénteken a XVI. kerületben - közölte Fülöp Valter, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese egy más témában tartott sajtótájékoztatón, a Sziget fesztivál helyszínén, az Óbudai-szigeten.

A bűnügyi helyettes újságírói kérdésre válaszolva elmondta: vita alakult ki az üzletfelek között péntek reggel a XVI. kerületben, egy pékségben. A vita tettlegességig fajult, "kés és fegyver is előkerült", ennek következtében két ember meghalt a helyszínen. A tettes elmenekült az élettársával, de nem sokkal később Fóti úti lakásában felakasztotta magát.

Az elkövető élettársát jelenleg kihallgatják - fűzte hozzá Fülöp Valter.

Mind az elkövető, mind a sértettek magyar állampolgárok voltak - közölte a bűnügyi helyettes. Tájékoztatása szerint az ügy hátteréről később adnak bővebb felvilágosítást.

Az MTI úgy tudja, hogy a két embert a XVI. kerületi Köztársaság útjánál ölték meg; a környéket a helyszínelés miatt lezárták.

Az MTI-nek egy férfi, aki a két áldozatot és a feltételezett elkövetőt is ismerte, azt mondta, hogy a vita során a támadó elővett egy pisztolyt, amely elsült, és a férfi megsebezte magát. A két későbbi áldozat elfutott a helyszínről, de a férfi autóval utánuk ment, és mindkettőjüket leszúrta. A szemtanú közölte, hogy a gépkocsiban ült a támadó élettársa és gyermeke is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Rusvai Miklós: valószínű, hogy Magyaroszágon is megjelenik a halálos majomvírus-változat

Rusvai Miklós: valószínű, hogy Magyaroszágon is megjelenik a halálos majomvírus-változat

Már Németországban is kimutatták a vírus új változatát, és Rusvai Miklós szerint importált esetek több országban is előfordulhatnak. A virológus arról is beszélt az InfoRádióban, hogy mire kell nagyon figyelniük azoknak, akik üdülni vagy munkavégzés céljából Afrikába utaznak, ahol a megfertőződött betegek 7-8 százaléka életét veszti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
Orosz szeszfőzdét támadott Ukrajna, elesett Hirnik – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Orosz szeszfőzdét támadott Ukrajna, elesett Hirnik – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Oroszország Voronyezsi területén dróntámadás ért egy szeszfőzdét. Ez már a második alkalom, hogy alkoholgyártó létesítményt ér ukrán támadás Oroszországban. A DeepState szerint az orosz erők elfoglalták a Donyeck megyei Hirnik települést, ahol egy 190 méteres tévétorony található, amely egykor ukrán tévéadást sugárzott a Donyeck megyei elszakított területekre. Cikkünk folyamatosan frissül az ukrajnai háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×