eur:
400.41
usd:
366.24
bux:
74010.65
2024. október 10. csütörtök Gedeon

Kábítószerfogás Komádiban

Kábítószergyanús tablettákat és porokat foglaltak le több, egy időben tartott házkutatás során rendőrök a Hajdú-Bihar megyei Komádiban - közölte Vezendi Jánosné rendőr őrnagy.

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a berettyóújfalui rendőrkapitányság munkatársai szerdán több helyen, egyszerre tartottak házkutatást Komádiban.

Ez a nyomozóknak az elmúlt két hónapon belül a negyedik eredményes felderítése volt. A rendőrök kábítószerkereső-kutya segítségével több mint 200 darab kábítószer gyanús tablettát, alufóliába adagonként csomagolt fehér színű port és kisebb mennyiségű kábítószergyanús növényi törmeléket találtak elrejtve - tette hozzá.

A rendőrök három személyt állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként. Egy 37 éves nőt őrizetbe vettek és kezdeményezik előzetes letartóztatását. Az ügyben - szakértők bevonásával - kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatódik az eljárás - mondta a rendőrségi szóvivő.

Címlapról ajánljuk
A hurrikán fogságában a magyar csillagász
Kiss László Orlandóból jelentkezett

A hurrikán fogságában a magyar csillagász

A szélnél is sebesebben terjednek az álhírek a Floridában pusztító hurrikánról – mondta az InfoRádióban Kiss László csillagász. A HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója Orlandóban egy szállodában vészelte át a hatalmas vihart.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.10. csütörtök, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×