eur:
393.64
usd:
353.99
bux:
73200.73
2024. augusztus 23. péntek Bence
Nyitókép: Pixabay

Kifakadt a tehervagonra felmászó, és ott áramütést szenvedő tinédzser édesanyja

Lekésték a vonatot a tinédzserek, azért másztak fel egy tehervonat tetejére, ekkor történt a baleset.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 15 éves fiú, akit áramütés ért, miután felmászott egy tehervonat tetejére a berettyóújfalui vasútállomáson.

Mára kiderült, hogy a fiú 3 társával együtt lekésték a vonatot, ezután másztak fel egy tehervagonra, ahol a legidősebb fiút súlyos áramütés érte.

A mentőket életveszélyes sérülésekkel vitték a helyi kórházba, majd a nagy fokú égési sérülései miatt további ellátásra egy másik egészségügyi intézménybe szállították. A súlyosan megégett fiút már a budapesti Bethesda Gyermekkórházban ápolják. A

Az RTL Híradója úgy tudja hogy a 15 éves gyerekhez a 14 éves testvére hívta ki a mentőket.

Mindkét gyerek a közeli gyermekotthonban él, onnan szöktek el a baleset napján is.

A fiúk édesanya azért adta be az otthonba a gyerekeit, mert nem tudott róluk megfelelően gondoskodni. A nőnek összesen hat gyereke van, a testvérek körül hárman élnek a berettyóújfalui gyermekotthonban.

A riport szerint a kisebbik fia, Bence a földön maradt, a testvére Csaba és másik két gyerek ment fel a vonat tetejére.

Csaba nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. „Koponyatörése van, nem is egy helyen. Vérömleny. Gégemetszést csináltak, mert annyira megégett a gyerek nyaka. Zúzódott a tüdeje, a lépe, de combnyaktörése is lett” – mondta a15 éves fiú anyja.

Az esettel kapcsolatban nyomoz a rendőrség is.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk

A Mol annyi földgázt termelhet ki Pakisztánban, mint a magyar éves lakossági fogyasztás

Három jelentős gáztalálatot ért el a Mol Pakisztánban. A magyar olaj-, és gázipari vállalat 25 éve működik operátorként az ázsiai államban, ahol 19 éve termel szénhidrogént, a részesedése pedig csaknem 8,5 százalék az itt kitermelt gáz mennyiségéből – mondta az InfoRádióban Homonnay Ádám, a Mol kutatás-termelés csoport szintű operációs vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.23. péntek, 18:00
Polyánszky Zoltán
a Magyar Sakkszövetség elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 20. 06:38
×
×
×
×