eur:
391.1
usd:
366.24
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
fotó: katasztrófavédelem videója
Nyitókép: katasztrófavédelem videója

Második születésnap - 8 métert zuhant egy tinédzser, videó a megmentéséről

A tűzoltók húztak ki egy 15 éves lányt egy kútból Erdőkertesen.

A Bors írta meg elsőként, hogy vasárnap kútba zuhant egy 15 éves lány Erdőkertesen. 8 méter mélyre esett, ahol a víz a derekáig ért - szóltak az első jelentések.

A tinédzsernek nem lett különösebb baja, végig magánál volt és kommunikált az érkező tűzoltókkal.

A katasztrófavédelem hétfőn tett közzé egy videót, amelyen a mentést mutatták meg.

A Blikk információi szerint a bajba jutott gyermek édesapja évtizedek óta kútásással foglalkozik, így különösen érthetetlen, hogy miképp történhetett meg a baleset.

A lap úgy tudja, hogy a lány levette a kút mellet lévő asztalról az innivalót és egy rossz lépésnek köszönhetően esett bele. Azóta egy méretes kútgyűrűt tettek ide, de akkor csak egy deszka fedte le a nyílását, ami az esőtől megázott. Próbált megkapaszkodni a szélében, de nem sikerült neki. Víz egyáltalán nem volt benne, de a korábbi lakók szemetet hordtak bele, így az fogta fel a zuhanást. Ha földre esik, biztosan eltörtek volna a csontjai.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×