eur:
393.36
usd:
367.62
bux:
66249.92
2024. április 25. csütörtök Márk
Johnny Depp amerikai színész távozik pere újabb tárgyalási napja után a londoni legfőbb királyi bíróságról 2020. július 28-án. Depp rágalmazásért indított pert a The Sun brit napilap kiadói csoportja, a News Group Newspapers és a bulvárlap felelős szerkesztője, Dan Wootton ellen egy 2018-ban közölt cikkért, amely szerint a színész bántalmazta korábbi feleségét, Amber Heard amerikai színésznőt.
Nyitókép: MTI/EPA/Vickie Flores

Johnny Deppnek csak a fotója kellett egy budapesti vendéglőben

Esküvő volt abban az amúgy felkapott fővárosi étteremben ahová a filmszínész Johnny Depp be akart térni. Nem tudták kiszolgálni, fotó azonban készült.

A Karib-tenger kalózainak sztárja az Arquitecto Pitpitben próbált helyet foglalni, de ez nem sikerült neki - vette észre a Blikk.

Az étterem elárulta, hogy azért nem tudtak étellel szolgálni a színésznek, mert éppen egy lagzi volt náluk. A közös kép ennek ellenére készült, a világsztár hatalmas mosollyal állt a dolgozók közé.

"Az a policynk, hogy a nálunk szórakozó hírességekkel nem fotózkodunk, de mivel Cry-Baby nem evett-ivott, vele lőttünk egy kispályás focicsapatos képet" - írta az étterem a közösségi oldalán.

Címlapról ajánljuk
Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Miközben több más európai ország mellett Ausztriában is vita folyik a munkaidő csökkentéséről, a gazdaság minden területéről mintegy ötezer szereplőt képviselő ipari testület (IV) indítványozta, hogy a csökkentés helyett inkább növeljék a heti munkaidőt 41 órára. A javaslatot felkarolta a kormány egyik legtekintélyesebb minisztere, a szakszervezek azonban tiltakoztak.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×