eur:
393.11
usd:
367.78
bux:
67042.09
2024. április 26. péntek Ervin
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Összeroncsolódott személyautók Érden, a Lőcsei utcában, miután a két gépjármű összeütközött 2020. április 12-én. A balesetben egy ember meghalt, egy másik megsérült.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Halálos baleset történt Érden - megrázó fotók

Egy ember meghalt, egy másik megsérült Érden, a Lőcsei utcában, ahol két személyautó összeütközött vasárnap kora este - erősítette meg az MTI információját Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrség honlapján azt írta, hogy a baleset 18 óra 10 perckor történt, ismeretlen okból.

Érd, 2020. április 12.
Összeroncsolódott személyautó Érden, a Lőcsei utcában, miután a gépjármű összeütközött egy másik autóval 2020. április 12-én. A balesetben egy ember meghalt, egy másik megsérült.
MTI/MTI Fotószerkesztőség/Mihádák Zoltán
Összeroncsolódott személyautó Érden, a Lőcsei utcában, miután a gépjármű összeütközött egy másik autóval 2020. április 12-én. MTI/MTI Fotószerkesztőség/Mihádák Zoltán

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Szép csendben egy új háborúba csúszott Európa, amit még nem veszített el

Szép csendben egy új háborúba csúszott Európa, amit még nem veszített el

Uniós szintű ellenintézkedéseket javasolnak a kínai „Övezet és Út” kezdeményezéssel (BRI), valamint Oroszország terjeszkedésével szemben. Az Európai Bizottság számára készült jelentés szerint Kína a BRI révén növeli gazdasági és geopolitikai befolyását, valamint azt szorgalmazzák, hogy az EU-nak aktívabb és stratégiai megközelítést kell alkalmaznia nemzetközi partnerségeit illetően, ha diverzifikálni akarja ellátási láncait és kezelni akarja az olyan kihívásokat, mint a klímaválság által kiváltott migráció. A szerencse az, hogy az EU még nem veszítette el teljesen a titkos gazdasági háborút, ráadásul több pénzt sem kell elköltenie, csak uniós szintű összefogásra van szükség.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×