eur:
394.29
usd:
370.22
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay.com

Karácsonykor készült töltött káposztát kínált két étterem most - bezárás lett a vége

Nem volt jó ötlet, a két érintett étterem most az ellenük zajló eljárás végéig zárva kell, hogy tartson.

Lugoson igazi világritkasággal találkoztak a fogyasztóvédők: két helyi étteremben karácsonyi töltött káposztával várták a vendégeket - olvasható a történet a Főtér.ro erdélyi magyar hírportálon.

A "túlkoros" ételekkel kapcsolatban az összeállítás megjegyzi, hogy mivel nem sonkáról vagy whiskyről van szó, ahol a kor még kifejezetten jót is tehet az élelmiszernek, a lefagyasztott karácsonyi töltött káposzta miatt egyáltalán nem lehetettek elnézőek a hatóság emberei.

A cikkben "veterán fogásnak" nevezett ételre egy szombati razzia során lettek figyelmesek, a két esetben összesen 30 ezer lejes bírságot szabtak ki, és 100 kilónyi, nem megfelelő minőségű ételalapanyagot is elszedtek - még padlón tárolt levesbe is belebotlottak az ellenőrzések során.

Az éttermek az eljárások végéig nem nyithatnak ki.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×