eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: YouTube

Száguldó autó motorháztetőjéről hívta a rendőrséget - videó

Közel húsz kilométeren át kapaszkodott egy férfi egy száguldó autó motorháztetőjén, mert nem volt hajlandó leszállni róla, az exbarátnője viszont elindult - és gyorshajtással száguldott végig Miami egyik autópályáján.

"Az életem veszélyben van. A kocsim motorháztetőjéről telefonálok, valaki más vezeti az autót" - így hívta fel az amerikai elsősegély-vonalat, a 911-et egy férfi az autópályáról, miközben kiabálva próbálta rávenni a száguldó sofőrt, hogy álljon meg. Az viszont azt kiabálta, hogy a férfi szálljon le a kocsiról.

Az eset Miamiban, a 95-ös országos autópályán történt, a drámai jelenetet egy mellettük haladó járműből vették videóra.

Úgy tudni, az "utas", Junior Francis és a sofőr, Patresha Isidore együtt éltek, de hónapokkal ezelőtt szakítottak, ugyanakkor megpróbáltak együtt élni.

Az incidens úgy kezdődött a nő elmondása szerint, hogy a lányukért akart indulni, de a férfi ezt nem akarta és felugrott a motorháztetőre. Hiába mondta neki, hogy szálljon le, nem tette, ezért elindult a kocsival. Exbarátja azt mondta, hogy azért ugrott fel az autó motorháztetőjére, mert ő is szerette volna használni a járművet.

A nőt végül letartóztatták, gondatlansággal és veszélyeztetéssel vádolják.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×