INFORÁDIÓ 
2020. február 24. hétfő
Mátyás

hosszú katinka

úszás

csillebérc

shane tusup

kovács ágnes

darnyi tamás

Óriásit bukhat Hosszú Katinka

Óriásit bukhat Hosszú Katinka

Infostart

Kezdi megelégelni a kormány a Hosszú Katinka körül kialakult bizonytalan helyzetet, ezért előfordulhat, hogy mégsem a háromszoros olimpiai bajnok kapja meg a Csillebércre tervezett úszóakadémiát – írja a Borsonline.hu.

Mint ismert, az Iron Lady és edző-férje, Shane Tusup kapcsolata novemberben megromlott, azóta külön utakon járnak – emlékeztet a lap.

„Valóban gyengült Katinka pozíciója. Shane ért az üzlethez, Hosszú kevésbé. Ez bizonytalanította el a kormányt, hiszen az amerikai tréner nélkül kérdéses, Katinka mennyire tud jövedelmezően igazgatni egy ilyen vállalkozást” – mondta egy neve elhallgatását kérő bennfentes. A Bors úgy tudja, a négyszeres olimpiai bajnok Darnyi Tamás neve is felvetődött. A kiváló úszó 1995 óta működteti az úszóiskoláját.

„Darnyinak húszéves tapasztalata van abban, hogyan kell tehetséges gyermekekből úszót faragni. Négy olimpiai aranya van, szóval legalább akkora név, mint Katinka” – mondta az informátor. Más forrás szerint Kovács Ágnes segédkezhet Darnyinak. „Erről most hallok először. Velem nem vette fel senki a kapcsolatot” – reagált az olimpiai bajnok úszó.

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár irodája azonban azt a tájékoztatást adta a lapnak, hogy jelenleg a Hosszú Katinka Sportakadémia előkészületei zajlanak.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018