eur:
394.34
usd:
370.48
bux:
65125.52
2024. április 22. hétfő Csilla, Noémi
Kiderült, kivel utazgatott Hosszú Katinka

Kiderült, kivel utazgatott Hosszú Katinka

Visszatért Magyarországra Hosszú Katinka, aki még nem kezdte meg az edzéseket.

Hazatért Miamiból Hosszú Katinka, aki azért utazott a tengerentúlra, hogy rendezze gondolatait, miután válságba került a házassága. A Bors úgy tudja, a háromszoros olimpiai bajnok nem egyedül, hanem az Iron Aquatics másik versenyzőjével, Dudás Dániellel járt az Egyesült Államokban, akivel régóta jó kapcsolatban áll.

Az úszó nem kezdte még el az edzéseket, Miamiba sem tréningezni utazott.

"Tréner nélkül edzőtáborozni olyan, mintha feleség nélkül menne nászútra az ember. Kizárt dolog! Egy edzőnek nemcsak az a dolga, hogy összeállítsa a felkészülési tervet, hanem méréseket végez, stílust oktat"– mondta a lapnak a korábbi kapitány, Hargitay András.

A Blikk arról írt, hogy Hosszú Katinka idén is január 2-án akarta megkezdeni a tréningeket itthon, ám a magánéleti válság után egyik nap sem jelent meg az uszodánál, férje, Shane Tusup egyedül tartotta az edzéseket.

"Mint szövetségi kapitány, én is aggódva figyelem a híreket, mivel a válogatott legeredményesebb úszójáról van szó. Az ő párosuk eddig csodálatosan működött, szállították az eredményeket. A nyáron Európa-bajnokság lesz Glasgow-ban, ezért a napokban felhívom Katinkát, beszélek vele a felkészülési terveiről, s megkérdezem, a szövetség miben tudna a segítségére lenni. Ám ez nem csak az adott helyzetnek szól, ilyenkor, év elején minden más úszónknál is érdeklődünk" – mondta Sós Csaba kapitány a Blikknek.

Címlapról ajánljuk
Somkuti Bálint: pénz lesz Ukrajna támogatására, csak fegyver és lőszer nem

Somkuti Bálint: pénz lesz Ukrajna támogatására, csak fegyver és lőszer nem

Az amerikai képviselőház hosszú viták után szombaton elfogadta az Ukrajnának, Izraelnek és Tajvannak szánt 95 milliárd dolláros segélycsomagról szóló törvényjavaslatot. A Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai műhelyének kutató tanára szerint a szállítási képesség okozhatja a legnagyobb problémát Ukrajnának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerika lesújtana Izrael egyik egységére, Jeruzsálem szerint itt lenne az ideje Európának felébrednie – Közel-keleti háborús híreink hétfőn

Amerika lesújtana Izrael egyik egységére, Jeruzsálem szerint itt lenne az ideje Európának felébrednie – Közel-keleti háborús híreink hétfőn

Az Egyesült Államok szankciókat tervez az izraeli hadsereg (IDF) egy egységével szemben, amelyet az emberi jogok megsértésével vádolnak. Ez lenne az első alkalom, hogy Washington szankcionálná az IDF egyik alakulatát – írja a The Guardian. Isaac Herzog izraeli elnök szerint az európai vezetők sürgősen fel kell, hogy ébredjenek és felismerjék az Irán által jelentett globális veszélyt, amely drónok ezreit szállítja Oroszországnak és nukleáris fegyverprogramját is folytatja, miközben Izrael a Gázai övezetben és Irán ellen is védekezik - számolt be a Politico. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×