eur:
388.35
usd:
360.48
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Két ember halt meg egy balesetben Szerencs közelében

Két ember halt meg egy közlekedési balesetben, amely vasárnap kora reggel történt a 37-es számú főúton, Szerencs közelében, a taktaharkányi elágazás térségében.

Egy kistehergépkocsi és egy teherautó ütközött össze, mindkét jármű vezetője a helyszínen életét vesztette - közölte Rizsu Zsuzsanna, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: a baleset nyílegyenes útszakaszon, jó látási körülmények között történt. A környéken forgalom sem volt, így nincs tanúja a karambolnak.

Az első megállapítás szerint a kisteherautó Miskolc irányából haladt Szerencs felé, amikor eddig tisztázatlan okokból áttért a szemközti sávba, és fékezés nélkül, frontálisan ütközött össze a szemből érkező teherautóval.

Mindkét autóban csak a vezetők ültek. A kisteherautó vezetője a feltételezés szerint egy 28 éves férfi, a másik járműben egy 35 éves férfi ült.

A helyszínelés tart, teljes útzár van érvényben. Mindkét irányból Taktaharkány felé terelik a forgalmat, előreláthatólag 10-11 óráig.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×