eur:
387.67
usd:
357.03
bux:
0
2024. május 17. péntek Paszkál

Török család balesete az M5-ösön

Egy török családot ért baleset péntek délelőtt az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán, a kiskunmajsai leágazás közelében; egy nő a helyszínen meghalt, további négy ember súlyos sérülést szenvedett - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Nyíkos Tamás tájékoztatása szerint az autópálya 112-es kilométerénél egy holland rendszámú személyautó, eddig tisztázatlan körülmények között, az árokba csapódott, s a jármű az elsődleges információk alapján felborult.

Az autóban egy török család - három felnőtt és két gyermek - utazott. A baleset következtében egy nő a helyszínen életét vesztette, az 5 és a 6 éves gyermek, illetve a két másik felnőtt súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett - tette hozzá a főhadnagy.

A sajtószóvivő közlése szerint a mentés idejére fenntartott teljes útzárat időközben feloldotta a rendőrség, a jelenleg is tartó helyszínelés, illetve a műszaki mentés ideje alatt egy sávon haladhat a forgalom Budapest irányába.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×