eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Ráncfeltöltő injekciókkal fiatalodik Brad Pitt

Plasztikai sebészhez küldte férjét Angelina Jolie. A világ legvonzóbb színészének megválasztott Brad Pitt - barátai állítása szerint - az utóbbi években elhanyagolta külsejét, ezért éppen itt az ideje, hogy sebésze segítségével megszabaduljon a ráncaitól.

A National Enquirer című amerikai bulvárlap szerint a Becstelen brigantyk és a Bábel című film főszereplője ráncfeltöltő injekciókat kap. "Mostanában nem néz ki túl jól, ezért Angelina Jolie nagyon örül a kezelésnek" - mondta Pitt egyik barátja, aki arra is utalt, hogy a színész fiatalosabb külseje talán a házapár megromlott kapcsolatát is helyrehozza majd.

Pitt és Jolie nem sajnálja a pénzt, akár plasztikai sebészeti beavatkozásról, akár újabb családi házak megvételéről van szó: Los Angeles-i és New Orleans-i otthonuk mellé nemrég vásároltak egy 40 millió dollár, vagyis körülbelül nyolcmilliárd forint értékű olaszországi birtokot. Az épületben tizenöt hálószoba, hat fürdőszoba és két úszómedence van, sőt az újdonsült tulajdonosok még egy saját színházat is építtettek. Az észak-olaszországi házba csupán nyaralni járnak majd, a pár hat gyermekével együtt továbbra is Los Angelesben él.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×