eur:
393.58
usd:
368.74
bux:
65802.09
2024. április 23. kedd Béla

Kismacskák, galambok és rózsaszín pillangók - egy díva kívánságlistája

Húsz fehér macskakölyköt, száz fehér galambot, pillangó alakú konfettiesőt és rózsaszín szőnyeget kért a többi között Mariah Carey egy londoni rendezvényre. Az énekesnő azért érkezett a brit fővárosba, hogy felkapcsolja a karácsonyi díszkivilágítást a Westfield bevásárlóközpontban, ahová azonban nem engednek be élő állatokat.

Számos kérése volt a Londonba érkező Mariah Carey-nek a Westfield bevásárlóközpont első karácsonyi rendezvényét szervezőkhöz: először is azt szerette volna, hogy egy Rolls-Royce-on gördülhessen be az áruház elé, az első öt bemutatott modellel azonban nem volt elégedett, csak a hatodik nyerte el a tetszését.

Az énekesnő emellett rózsaszín szőnyegen óhajtott bevonulni az épületbe, és kizárólag rózsaszín pódiumon volt hajlandó felkapcsolni a karácsonyi díszkivilágítást, miközben a magasból rózsaszín, pillangó alakú konfettik hullnak alá. Eredetileg arra vágyott, hogy a nagy pillanatban száz hófehér galambot engedjenek a levegőbe, és tíz fehér kismacska is ott legyen vele az emelvényen, e két kérését azonban - az egészségügyi és biztonsági szabályokra hivatkozva kénytelenek voltak visszautasítani a szervezők.

Nem csoda, hogy a sztár komoly kéréseket dobott be, hozzászokott ahhoz, hogy ő és stábja mindent megkap: november elején arról beszélt a Hello! című bulvármagazinnak, hogy nemrég, egy reklám forgatásakor még a biztonsági embereire és a vele együtt szereplő kutyáira is biztonsági emberek vigyáztak.

"Velem volt a stábom, de a kutyusaimnak is volt saját kísérete, természetesen. És miért ne lett volna? Ez komoly forgatás volt, így még a kíséretemnek is volt kísérete - a stylistomnak volt asszisztense, a testőreimnek pedig testőre - magyarázta, majd hozzátette: "A reklám lényege azon alapult, hogy az emberek azt hiszik, követelőző díva vagyok. Nem értem, miből gondolják ezt!"

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×