INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Kismacskák, galambok és rózsaszín pillangók - egy díva kívánságlistája

Infostart / InfoRádió
Húsz fehér macskakölyköt, száz fehér galambot, pillangó alakú konfettiesőt és rózsaszín szőnyeget kért a többi között Mariah Carey egy londoni rendezvényre. Az énekesnő azért érkezett a brit fővárosba, hogy felkapcsolja a karácsonyi díszkivilágítást a Westfield bevásárlóközpontban, ahová azonban nem engednek be élő állatokat.

Számos kérése volt a Londonba érkező Mariah Carey-nek a Westfield bevásárlóközpont első karácsonyi rendezvényét szervezőkhöz: először is azt szerette volna, hogy egy Rolls-Royce-on gördülhessen be az áruház elé, az első öt bemutatott modellel azonban nem volt elégedett, csak a hatodik nyerte el a tetszését.

Az énekesnő emellett rózsaszín szőnyegen óhajtott bevonulni az épületbe, és kizárólag rózsaszín pódiumon volt hajlandó felkapcsolni a karácsonyi díszkivilágítást, miközben a magasból rózsaszín, pillangó alakú konfettik hullnak alá. Eredetileg arra vágyott, hogy a nagy pillanatban száz hófehér galambot engedjenek a levegőbe, és tíz fehér kismacska is ott legyen vele az emelvényen, e két kérését azonban - az egészségügyi és biztonsági szabályokra hivatkozva kénytelenek voltak visszautasítani a szervezők.

Nem csoda, hogy a sztár komoly kéréseket dobott be, hozzászokott ahhoz, hogy ő és stábja mindent megkap: november elején arról beszélt a Hello! című bulvármagazinnak, hogy nemrég, egy reklám forgatásakor még a biztonsági embereire és a vele együtt szereplő kutyáira is biztonsági emberek vigyáztak.

"Velem volt a stábom, de a kutyusaimnak is volt saját kísérete, természetesen. És miért ne lett volna? Ez komoly forgatás volt, így még a kíséretemnek is volt kísérete - a stylistomnak volt asszisztense, a testőreimnek pedig testőre - magyarázta, majd hozzátette: "A reklám lényege azon alapult, hogy az emberek azt hiszik, követelőző díva vagyok. Nem értem, miből gondolják ezt!"

A címlapról ajánljuk