eur:
401.88
usd:
365.83
bux:
0
2024. október 8. kedd Koppány

Jézus ultrahangképen, pirítóson és chipsen - nézze meg!

Kenyér, chips, Marmite-os üveg alja, teflonedény - hogy mi a közös ezekben? A tárgyakon mind-mind megjelent már Jézus arca.

Vannak hívők, akik mindenhol Jézust vélik felfedezni. Sokan még a Torinói lepel valódiságáról vitatkoznak, miközben mások szinte minden tárgyon meglátják Jézus arcát.

Rosalie Lawson például egy zacskó tejfölös-hagymás chipsben talált rá a csodára, ugyanis egy burgonyaszirmon fedezte fel az isteni jelet. Az 55 éves asszony először elgondolkodott, mit is kellene kezdenie a különös tárggyal, majd megvilágosodott: el kell adnia.

Indiában 2002-ben egy kenyéren, míg máshol egy teflonedény alján fedezte fel egy ember imádottját, amint épp reggelit készített édesanyjának.

Marlowban, Londontól nyugatra egy pirítóson jelent meg Jézus éppen karácsony napján, míg 2006-ban egy asszony a gyermekéről készült ultrahangképen látta meg.

De Jézus kirajzolódott már egy az IKEA által árult vécéajtó faerezetéből, és megjelent egy kiürül Marmite-os tégely alján is.

Ha látni akarja a brit Sun napilap fotóösszeállítását, kattintson ide.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.08. kedd, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Megszólalt a kormány a Nők40-ről

Megszólalt a kormány a Nők40-ről

Az OECD átfogó nyugdíjreform-csomagot írt Magyarország számára, összhangban a helyreállítási EU-források egyik céljával, ám a kormányzat úgy nyilatkozott, hogy nem terveznek reformot. Az elmúlt napokban célkeresztbe került, hogy ha már nem lesz átfogó reform, legalább a Nők40-en változtasson a kormány - amely egyébként része az OECD anyagának is -, most azonban az is kiderült, hogy ezen a téren sem lesz módosítás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×