eur:
389.58
usd:
363.24
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Guy Ritchie: "Madonna retardált"

Az angol rendező, aki nyolc évig élt házasságban Madonnával, egy amerikai lapnak nyilatkozva bevallotta, hogy fájdalmas volt a válás, és még mindig szereti őt - bár volt feleségét retardáltnak tartja.

Madonna és Guy Ritchie 2000 decemberében házasodott össze, és nyolc évnyi együttélés után idén januárban váltak el hivatalosan. A 41 éves angol rendező a szakítás óta nem nagyon nyilatkozott magánéletéről, most azonban az Esquire magazin novemberi számában hosszas interjú jelent meg vele.

Dicsérte volt felesége munkamódszerét, majd bevallotta: még mindig szereti őt, majd gyorsan hozzátette: "de Madonna egy retardált".

Ritchie nem titkolta azt sem, hogy nagyon fájdalmas volt számára a válás. A párnak egy közös gyereke van, Rocco, aki most kilenc éves, és örökbe fogadtak egy kisfiút is, David Bandát, aki nyolc éves.

Az 51 éves Madonna múlt héten vendégeskedett David Letterman amerikai talk show-jában, és ahol arra a kérdésre, hogy újra házasodna-e, azt válaszolt: "Inkább üssön el egy vonat".

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×