eur:
399.18
usd:
363.86
bux:
0
2024. október 9. szerda Dénes

A Twitteren jelentette be szívműtétjét a sztár

Az amerikai színésznő az interneten közölte a rajongóival és a világgal, hogy kórházba megy, ahol megműtik beteg szívét.

Elizabeth Taylornál öt évvel ezelőtt állapítottak meg súlyos szívelégtelenséget. A színésznőnek komoly hátproblémái is vannak, sőt jóindulatú agydaganattal is operálták már.

A mostani műtétet a Twitter mikroblog oldalon jelentette be a 77 éves színésznő, hogy ezzel is megelőzze a sajtótalálgatásokat.

"Kedves barátaim! Szeretném, ha még a sajtó előtt tudnátok, hogy kórházba megyek, ahol szívműtétem lesz" - írta Taylor, aki azt is kérte rajongóitól, hogy imádkozzanak érte, és megígérte, hogy a műtét után is beszámol állapotáról.

Elizabeth Taylor ma már főleg csak tolószékben jelenik meg a nyilvánosság előtt. Az utóbbi hónapokban a Twitter segítségével tartja a kapcsolatot a rajongóival és a médiával.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×