eur:
399.18
usd:
363.86
bux:
0
2024. október 9. szerda Dénes

Tarantino újabb Kill Bill-filmet tervez

Nemrég került a mozikba új filmje, a Becstelen Brigantyk, Quentin Tarantino máris egy újabb filmen gondolkodik, méghozzá a Kill Bill harmadik epizódján.

A rendező továbbra is Uma Thurmant szeretné látni a főszerepben, azaz a Menyasszony szerepében. Mindez azonban egyelőre csak terv, és Tarantino azt is közölte: a rajongóknak még sokat kell várniuk arra, hogy a mozivásznon láthassák a harmadik részt.

A Menyasszony újra küzdeni fog - fogalmazott a színész-rendező-forgatókönyvíró, de azt is hozzátette, hogy az elkészítéshez szüksége van tíz év szünetre, amelyet az első epizódtól számol.

Hangsúlyozta: neki és Umának is kell ennyi szünet, mivel az első két rész készítése igen megerőltető volt. Utána azonban folytatódhat a verekedés.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×