eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Egymilliós pornógázsi a nyolcas ikrek anyjának

Nadya Sulemannak bizonyítania kell a gyerekvédelmi szolgálatoknál, hogy el tudja látni a gyerekeit, különben nem viheti haza a kórházból nyolcas ikreit. A 14 gyereket nevelő asszonynak időközben nem várt helyről érkezett felajánlás - a pornóipartól.

A Los Angeles egyik elővárosában élő 33 éves nő egy amerikai tévéshow-ban azt mondta: ha nem tud javítani életkörülményein, akkor a kórház nem fogja megengedni, hogy hazavigye a nyolcas ikreket.

Nadya Suleman január 26-án, egy Los Angeles melletti kórházban adott életet a babáinak. A 33 éves nő munkanélküli, ráadásul már hat gyerek várja otthon. Édesanyjával él egy háromszobás lakásban, amelynek részleteit nem tudják fizetni, így félő, hogy hamarosan elárverezik az otthonukat. Suleman állami segélyekből tartja fenn népes családját.

A kórház nem kommentálta a 14 gyermekes anya nyilatkozatát, mindenesetre az intézmény egyik munkatársa hangsúlyozta: szociális munkások felmérik, hogy a koraszülött gyerekek szülei milyen szolgáltatásokra és támogatásokra jogosultak - és mivel Suleman nyolcas ikrei kilenc héttel a normális születési idő előtt jöttek világra, a szociális munkások felvették az anyával a kapcsolatot. "Ha úgy gondolják, hogy veszélyben vannak a gyerekek, akkor értesítik a gyermekvédelmi szolgálatokat" - tette hozzá az illetékes.

A nyolcas ikrek anyukájának közben nem várt helyről érkezett felajánlás: egy amerikai pornóstudió egymillió dollárt (240 millió forintot) ígért neki, ha beleegyezik egy filmsorozat elkészítésébe.

A VIVID Entertainment, amely többek között Pamela Andersonnal is forgatott már filmet, még azt is felajánlotta Nadya Sulemannak, hogy állja családja fogászati, valamint egyéb egészségügyi kiadásait. A nő állítólag még nem válaszolt a felkérésre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×