eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Apasági tesztet akar a nyolcas ikrek anyjának volt párja

Apasági vizsgálatot követel a nyolcas ikreknek életet adó nő egykori partnere. A férfi megígérte: akármi is lesz az eredmény, mindenképpen segít felnevelni a gyerekeket.

Beleegyezett az apasági teszt elvégzésébe Nadya Suleman, aki januárban nyolcas ikreknek adott életet. Az amerikai nőtől korábbi partnere kérte, hogy engedélyezze a vizsgálatot: Denis Beaudoin azt szeretné tudni, hogy az ő gyermekei-e a kicsik és Suleman hat, korábban született csemetéje.

A nő az amerikai ABC tévécsatornának azt mondta, hogy nem Beaudoin a gyerekek apja, a férfi azonban másként gondolja. Teheti, hiszen, bár furcsállta a kérést, háromszor is adott spermát Sulemannak, aki azt állította, hogy petefészekrákja miatt nem szülhet.

Beaudoin aztán döbbenten hallotta, hogy a nő január 26-án nyolcas ikreket hozott a világra. Azt állítja, azért nem hisz a nőnek, mert nyilatkozataiban túl sok az ellentmondás, megjegyezte ugyanakkor: bármi is lesz a teszt eredménye, segít majd felnevelni a kicsiket.

A nyolc egészséges baba - az ideálisnál kilenc héttel korábbi - születésének világszerte híre ment, a csodálkozást azonban sokakban értetlenséget és döbbenetet váltott ki, amikor kiderült, hogy Nadya Sulemannak már van hat gyermeke, ráadásul szülei aprócska lakásában él és segélyekből tartja fenn magát.

"Mindig is anya szerettem volna lenni. Egész életemben erre vágytam. Szeretem a gyermekeimet" - mondta korábban a nő, hozzátéve: azért akart nagy családot, mert gyerekkorában magányos volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×