eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nézze meg a kutyát, tigrisek és sünök pótmamáját!

Már több mint harminc állatnak volt a pótmamája egy labrador Dél-Afrikában. A Lisha nevű kutya szinte kötelességének érzi, hogy gondoskodjon a kölykökről, legyen szó bármilyen állatról.

Sün, tigris, gepárd és víziló - egyebek mellett a Lisha nevű labrador ezeket az állatokat pesztrálta, és nevelte fel pótmamaként.

A kutya egy dél-afrikai vadrezervátum tulajdonosaié, Nadine és Rob Hallé, és már kölyökkora óta a családdal van.

"Lishának nem számít, hogy macska vagy sün, ő gondoskodik róluk, megnyalogatja őket, és ez a sün esetében még mulatságosabb" - mondta Nadine Hall.

A család már korán rájött, hogy az eb különleges ajándék a számukra, ugyanis elkezdeni nevelni az árva állatokat, vagy azokat, amelyeket az anyjuk nem gondoz.

"Ha meglátja, hogy egy állatot hozunk egy dobozban, rögtön úgy érzi, neki kell gondoskodnia róla" - emelte ki Nadine Hall.

A pótmama és kölykei képeit megnézheti, ha ide kattint.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×