eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Ronaldo: Luxuskocsiból is van másik!

Milyen szerencse, ha több luxusautóval rendelkezik az ember, mert ha össze is töri az egyiket, rögtön beülhet egy másikba. Így tett Cristiano Ronaldo is csütörtöki balesete után.

Mindössze két napja használta Cristiano Ronaldo azt a luxusautót, amelyet csütörtökön totálkárosra tört. A tűzpiros Ferrarit a korábbi értesülésekkel ellentétben jóval drágábban, 190 ezer fontért (57 millió forint) vette a Manchester United portugál labdarúgója.

Az aranylabdás futballista csütörtök délelőtt a manchesteri repülőtér mellett egy alagútban a falnak csapódott kocsijával, melynek eleje teljesen összeroncsolódott. Ronaldo - aki éppen az edzésre tartott - sértetlenül szállt ki a járműből.

A rendőrség nyomozást indított, hogy kiderítse a baleset körülményeit. Kikérdezik Ronaldót is, többek között arról, hogy átlépte-e a sebességkorlátozást. Az már kiderült, hogy nem fogyasztott alkoholt.

A rendőrök a Manchester United kapusát, Edwin van der Sart is meghallgatják, ugyanis a holland játékos csapattársa mögött hajtott.

Ronaldo mindenesetre nem búsult sokáig a baleset után, ugyanis a csütörtöki edzésről már egy másik luxuskocsival, egy 130 ezer fontos Bentley-vel autózott haza.

A sztár az elmúlt években mintegy 2 millió fontot költött sportautókra. Egy Rolls Royce Phantomot 350 ezer fontért vásárolt meg, és az egyedi rendszámtábla 150 ezerbe került. Emellett három Porsche is áll a portugál sztár garázsában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×