eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Eljegyezte élettársát a Star Trek meleg sztárja

Hamarosan jegygyűrűt vásárol George Takei, a Star Trek kormányosa. Miután a kaliforniai legfelsőbb bíróság lehetővé tette az azonos nemű párok házasságkötését, a 71 éves színész és élettársa úgy döntött: élnek a lehetőséggel.

George Takei játszotta Sulut az 1966-tól forgatott eredeti Star Trek sorozatban. A 71 éves színész 21 éve él együtt partnerével, az üzletember Brad Altmannal, akivel most eljegyezték egymást - a hírről maga Takei számolt be internetes naplójában.

A színész elárulta, hogy a kaliforniai legfelső bíróság döntése után ő akarta megkérni élettársa kezét, aki azonban megelőzte őt. "Térden állva kérdezte meg, hogy összeházasodnék-e vele, és én természetesen igent mondtam" - nyilatkozta az E! News-nak.

Mióta a hír kiszivárgott, áradnak a gratuláló levelek a Star Trek-rajongóktól, a kollégáktól - és persze az esküvőszervezőktől is.

Takei 2005-ben, egy lapinterjúban vállalta fel a másságát, házassági terveiről pedig pénteken számolt be a blogjában - aznap, amikor egy másik amerikai sztár, Ellen DeGeneres is bejelentette, hogy él a jogi lehetőséggel, és eljegyezte szerelmét, Portia de Rossi színésznőt.

Azt még nem tudni, mikor kerül sor Takei és Altman házasságára, de az biztos, hogy valamikor június közepe - akkor lép életbe a törvény - és november között - akkor rendeznek a népszavazást a melegházasságok tilalmáról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Az Európai Unió úgy döntött, büntetővámokat vet ki a Kínából importált elektromos autókra, válaszul a versenytorzító kínai állami támogatásokra, amelyekkel a távol-keleti ország saját autóiparát erősítette az elmúlt években. Ez a lépés nem minden európai szereplőre hat egyformán, és fennáll annak a lehetősége, hogy megegyezés helyett kereskedelmi háború robban ki az EU és Kína között. Ez pedig egy még súlyosabb döntéshez vezethet, a kibocsátáscsökkentési célok módosításához.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×