eur:
402.28
usd:
366.77
bux:
74032.43
2024. október 7. hétfő Amália

Perverz szexuális játék áldozata lett a családapa

Rosszul végződött a bizarr kísérlet egy brit tejesember számára: háromgyerekes családapa belehalt a perverz szexuális játékba.

A 47 éves Christopher Harrist holtan találták az otthonában. Nem volt vele senki, az arcát viszont egy orosz gyártmányú katonai védőálarc borította.

Az elvált newporti férfi az álarcot csövekkel összekötötte egy üveg kloroformmal, amelyből a jelek szerint túl sokat szippantott - állapították meg a halottkémi tárgyaláson.

A meghallgatáson kikérdezték Harris 41 éves partnerét, egy ötgyerekes családanyát is. "Az ágyon feküdt, és hiába ráztam, meg sem mozdult. A teste már jéghideg volt" - számolt be a holttest felleléséről Debra Keylock.

David Bowen newporti halottkém szerint egyértelmű, hogy a férfi kísérletezett - de az eredmény tragikusra sikerült. A halál oka tehát balszerencse.

Címlapról ajánljuk
MÁV-vezérigazgató a késésekről: rendkívül bosszantó, itt az ideje a felújításoknak

MÁV-vezérigazgató a késésekről: rendkívül bosszantó, itt az ideje a felújításoknak

A tervek szerint jövőre megkezdődnek azok a vasúti pályafelújítások, melyek eredményeként a jövőben kevesebb késéssel közlekedhetnek a vonatok – mondta az InfoRádióban a MÁV-csoport vezérigazgatója. Hegyi Zsolt hozzátette: idén nyáron a balatoni vonalon is voltak komolyabb fennakadások, ezeken menetrendi átszervezéssel változtatna a vasúttársaság a 2025-ös főszezonban.

Karácsony Gergely: az én felelősségem az, hogy a város működését garantáljam

A főpolgármester várospolitikát fog képviselni, a frakciók pedig, úgy tűnik, hogy pártpolitikát akarnak képviselni a várospolitika farvizén – mondta Karácsony Gergely az InfoRádió Aréna című műsorában. Budapest főpolgármestere beszélt a közgyűlési többség megszerzésének a lehetőségeiről, a költségvetés nehézségeiről, a kormánnyal való viszonyáról és az autósüldözés folytatásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.08. kedd, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×