eur:
402.22
usd:
366.16
bux:
74032.43
2024. október 7. hétfő Amália

Nemkívánatos lett Bahreinben a szadomazo orgia főszereplője

Nem vesz részt a hétvégén megrendezésre kerülő Forma-1-es Bahreini Nagydíjon Max Mosley versenyigazgató, mert túlságosan leterhelik a magánéletével kapcsolatos botrányok elrendezése - mondja az érintett. A Times brit napilap azonban úgy tudja: a férfi nemkívánatos személlyé vált, miután az a vád érte, hogy szadomazo orgia céljából, náci koncentrációs táborokat felidéző jeleneteket rendezett prostituáltakkal londoni lakásán.

Mosley, aki egyben a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke is, jelenlegi is küzd, hogy megvédje karrierjét. Barátainak azt mondta: nem tud jelen lenni a hétvégi versenyen, az idejét ugyanis az ügyvédjeivel tölti, és próbálja visszaverni a magánéletét érintő vádakat.

A Times azonban úgy tudja, hogy Bahrain koronahercege, Salmlan Bin Hamad Al-Halifa sejk levélben tájékoztatta Mosleyt, hogy nem látnák szívesen a sivatagi városban.

A levél szerint a koronaherceg sajnálattal értesült a történtekről, és feltételezi, hogy mindezek után Mosley mérlegeli részvételét a versenyen. Mint azt a sejk írta, a nézők és a Bahreini Királyság számára is az a legfontosabb, hogy a figyelem a nagydíjra irányuljon, ezért a herceg szerint nem lenne helyes a versenyigazgató jelenléte.

Apja Hitler-rajongó volt

Max Mosley apja az a Hitler-rajongó Oswald Mosley volt, aki az 1930-as években feketeinges fasiszta mozgalmat szervezett Angliában, szerencsére nem sok sikerrel. Õ maga 67 éves multimilliomos, korábban praktizáló ügyvéd, két gyermekes apa, és Monaco-ban él, de Londonban is van egy magyar pénzben 700 millió forintot érő lakása az elegáns Chelsea városnegyedben.

Itt kínzókamrát építtetett és ebben szexjátékokat rendez prostituáltakkal. Az egyik öt órán át tartó szex-színjátékról videófelvétel készült, ezt kaparintotta meg a szenzációhajhász vasárnapi bulvárlap, a News of the World, amely legutóbbi számában két oldalon át tette közzé képekkel illusztrált riportját.

Címlapról ajánljuk
Karácsony Gergely: az én felelősségem az, hogy a város működését garantáljam

Karácsony Gergely: az én felelősségem az, hogy a város működését garantáljam

A főpolgármester várospolitikát fog képviselni, a frakciók pedig, úgy tűnik, hogy pártpolitikát akarnak képviselni a várospolitika farvizén – mondta Karácsony Gergely az InfoRádió Aréna című műsorában. Budapest főpolgármestere beszélt a közgyűlési többség megszerzésének a lehetőségeiről, a költségvetés nehézségeiről, a kormánnyal való viszonyáról és az autósüldözés folytatásáról is.

Falus András az orvosi Nobelről: a díjazott felfedezés Karikó Katalin területét is továbbviheti

Két amerikai kutató – Victor Ambros fejlődésbiológus és Gary Ruvkun molekuláris biológus – kapta a mikro-RNS felfedezéséért és a génszabályozásban betöltött szerepének feltárásáért az idei orvosi-élettani Nobel-díjat. Munkájuk lényegéről Falus András Széchenyi-díjas immunológus professzort, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagját kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.08. kedd, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Fedezékbe vonulnak a befektetők, kilőtt az olaj ára

Fedezékbe vonulnak a befektetők, kilőtt az olaj ára

Múlt pénteken végül sikerült javítaniuk a közel-keleti konfliktus eszkalálódásával terhelt heti teljesítményükön a tőzsdéknek, részben a vártnál jóval erősebb amerikai munkaerőpiaci adatnak köszönhetően. A pozitív momentum úgy tűnt, hogy a hét elején is kitart, hiszen Ázsiában emelkedtek ma a tőzsdék - bár kínai piacok egy része továbbra is zárva tartott -, és Európában is pozitív felütéssel indult a nap, ezt követően elbátortalanodtak a befektetők és oldalazást láttunk Európában, az amerikai tőzsdék pedig mínuszban vannak. Eközben a geopoltikai feszültségek fokozódásának köszönhetően nagyot ugrott az olaj ára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×