eur:
402.22
usd:
366.16
bux:
74032.43
2024. október 7. hétfő Amália

A sármos sztár ismét aratott

Nagy-Britanniában a királyi család négy tagja is szerepel azon a listán, amelyet egy magazin állított össze a legjobban öltözött férfiakról. A lista élén a legújabb James Bond-sztár, Daniel Craig áll.

A GQ magazin listáját már tavaly is Daniel Craig vezette, idén is ő nyerte meg a legjobban öltözött férfinak járó címet. A lista élén színészek állnak, a második helyet idén egy újonc, Noel Fielding szerezte meg, a harmadikat pedig Daniel Day-Lewis, aki még szintén nem jutott be a legjobban öltözött férfiak közé.

A brit konzervatív párt vezére, David Cameron veszített pozíciójából, míg tavaly a második helyen állt, idén már csak a nyolcadikat szerezte meg. Tartja azonban hatodik helyét a britek egyik kedvenc focistája, David Beckham.

A tizedik helyről kettőt csúszott vissza Harry herceg, felkerült azonban a lista tizenötödik helyére a Forma-1-es pilóta, Lewis Hamilton.

A listán énekesek is szerepelnek, Sir Elton John például a 17., David Bowie pedig a 20. helyet szerezte meg.

Harry herceg mellett a királyi család többi tagja hátrébb szerepel, édesapja, Vilmos herceg a 25., míg Edinburgh grófja a 33., Kent hercege pedig a 34. helyen szerepel.

Címlapról ajánljuk
Karácsony Gergely: az én felelősségem az, hogy a város működését garantáljam

Karácsony Gergely: az én felelősségem az, hogy a város működését garantáljam

A főpolgármester várospolitikát fog képviselni, a frakciók pedig, úgy tűnik, hogy pártpolitikát akarnak képviselni a várospolitika farvizén – mondta Karácsony Gergely az InfoRádió Aréna című műsorában. Budapest főpolgármestere beszélt a közgyűlési többség megszerzésének a lehetőségeiről, a költségvetés nehézségeiről, a kormánnyal való viszonyáról és az autósüldözés folytatásáról is.

Falus András az orvosi Nobelről: a díjazott felfedezés Karikó Katalin területét is továbbviheti

Két amerikai kutató – Victor Ambros fejlődésbiológus és Gary Ruvkun molekuláris biológus – kapta a mikro-RNS felfedezéséért és a génszabályozásban betöltött szerepének feltárásáért az idei orvosi-élettani Nobel-díjat. Munkájuk lényegéről Falus András Széchenyi-díjas immunológus professzort, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagját kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.08. kedd, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Fedezékbe vonulnak a befektetők, kilőtt az olaj ára

Fedezékbe vonulnak a befektetők, kilőtt az olaj ára

Múlt pénteken végül sikerült javítaniuk a közel-keleti konfliktus eszkalálódásával terhelt heti teljesítményükön a tőzsdéknek, részben a vártnál jóval erősebb amerikai munkaerőpiaci adatnak köszönhetően. A pozitív momentum úgy tűnt, hogy a hét elején is kitart, hiszen Ázsiában emelkedtek ma a tőzsdék - bár kínai piacok egy része továbbra is zárva tartott -, és Európában is pozitív felütéssel indult a nap, ezt követően elbátortalanodtak a befektetők és oldalazást láttunk Európában, az amerikai tőzsdék pedig mínuszban vannak. Eközben a geopoltikai feszültségek fokozódásának köszönhetően nagyot ugrott az olaj ára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×