eur:
389.15
usd:
362.88
bux:
67977.72
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Prostituáltként végezte a csodagyerek

Már 13 évesen megvolt a helye Oxfordba, a tehetséges kislány mégis alig tíz év múlva óránként 130 fontért árulja testét, prostituáltként. A lány azt állítja, élete azért csúszott félre, mert túl nagy volt rajta a nyomás. Mindez nem sokkal azután derült ki, hogy édesapját elítélték fiatal lányok szexuális bántalmazásáért.

A Nagy-Britanniában élő Sufiah Yusof rengeteg féle módon kereshetne pénzt, a lány ugyanis rendkívül tehetséges. A családban nem csak Sufiah számított rendkívül okosnak. Két testvére is a neves egyetemre került, szüleik pedig mindent megtettek, hogy gyermekeik sikeresek legyenek. Sőt túl sokat is.

Sufiah matematikában kiemelkedő teljesítményt nyújtó gyermekként 13 évesen nyert felvételt Oxfordba, tíz év elteltével azonban úgy keresi kenyerét, hogy óránként 130 fontért (45 ezer forint) árulja testét.

A lány egy internetes oldalon hirdeti magát, reklámjában ez olvasható: minden nap délelőtt 11 és este 8 óra között kikölcsönözhető egy rendkívül csinos lány. A szexi és okos diáklány az idősebb úriembereket kedveli - derül ki a hirdetésből.

Megszökött otthonról


A kislány 15 évesen szökött meg először otthonról. A tinédzser úgy érezte: túl nagy nyomás van rajta. A rendőrök 12 nappal később találták meg egy internet kávézóban, ahol felszolgálóként dolgozott. A lány nem volt hajlandó visszamenni szüleihez, akik a karrierjüket is feladták, hogy gyermekeik nevelésére, képzésére koncentrálhassanak.

A lány mindössze egy e-mailt írt nekik, amelyben kifejtette, hogy már elege van a fizikai és lelki bántalmazásból, amelynek gyermekként kitették. Leírta, hogy soha többet nem akarja látni az apját, aki arra kényszerítette, hogy hidegben tanuljon, mert szerinte így jobban lehet koncentrálni.

A lány kalandos életének egyik szakaszában, 2004-ben hozzáment egy jogászgyakornokhoz, ám a pár 13 hónappal később elvált. Jelenlegi levelezőn egy üzleti iskolát végez, de szüksége van a pénzre, a betevőt pedig prostituáltként keresi meg.

Édesapját - akivel nincs kapcsolata - nemrég elítélték két 15 éves lány szexuális bántalmazásáért. A lány az 51 éves, kutatóként dolgozó édesanyjával sem tartja a kapcsolatot. Az asszony azt sem tudta, lánya hogyan és miből él.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×