INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Öt nővel csalta nejét a holtan talált rendőrfőnök

Infostart / InfoRádió
Legalább öt kolléganőjével volt viszonya a manchesteri rendőrfőnöknek - derült ki a halála kapcsán indult vizsgálat során. A nyomozók abban bíznak, hogy a szeretők önként felfedik a férfival folytatott kapcsolatuk részleteit.

Akár egy tucat nővel is megcsalhatta feleségét az utóbbi öt évben Manchester rendőrfőnöke, akit két héttel ezelőtt holtan találtak az észak-walesi hegyvidéken.

Michael Toddnak biztosan intim kapcsolata volt a manchesteri kereskedelmi kamara vezérigazgatójával, Angie Robinsonnal, és korábban három másik nővel is hírbe hozták.

Megcsalhatta nejét Julia Wortley-vel, a hertfordshire-i főfelügyelővel, Anne Neilddel, személyi asszisztensével, egy rendőrségi újságíróval, Andrea Perryvel és egy rendőrnővel, Laura Nagulapallival, aki azóta már kilépett a kötelékből.

Egyes források szerint egy költőnővel, Sheryl Sleigh-jel is kapcsolata volt, sőt, vele ünnepelte születésnapját hetvenkét órával azelőtt, hogy holtan találták.

A nyomozók a vizsgálat során átnézik majd a Michael Todd számítógépén és mobiltelefonján található üzeneteket és tartalmakat, és ellenőrzik, hogy nem számolt-e el túl sok benzinköltséget a szolgálati autójára.

Egy magas rangú rendőri vezető szerint a manchesteri rendőrfőnök kapcsolatai veszélyt jelenthetnek, a férfi ugyanis a terrorellenes munkát végzett, megvan tehát az esélye, hogy egykori partnereit megfenyegetik. A nyomozók abban bíznak, hogy a nők önként beszélnek majd a Toddal folytatott viszonyuk részleteiről.

A férfi holttestére március 12-én bukkantak rá az észak-walesi hegyvidéken. Michael Todd férfi mellett egy félig üres gines üveget találtak. A halottkém szerint nem valószínű, hogy a férfi öngyilkos lett volna, valószínűbb, hogy megcsúszott a havas lejtőn és egy völgybe zuhant.

A címlapról ajánljuk