INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Ismét gyorsétteremben dolgozik a milliomos lottónyertes

Infostart / InfoRádió
Hiába nyert egy vagyont a lottón, a 25 éves brit férfi visszament dolgozni korábbi munkahelyére, egy gyorsétterembe, mert hiányoztak neki a kollégái.

A 25 éves Luke Pittard 1,3 millió fontot (440 millió forintot) nyert a lottón másfél éve, de miután kiünnepelte magát, visszatért dolgozni.

A cardiffi férfi vett egy új házat, fényűző esküvőt rendezett, és a Kanári-szigetekre ment nászútra, de rájött, hogy hiányoznak neki munkatársai, ezért visszatért dolgozni. Így most egy gyorsétteremben készíti a hamburgereket vagy éppen süti a krumplit - 5,85 fontos (kétezer forintos) órabérért.

"Õszintén szólva, sok ennél pihentetőbb tevékenységet tudnék elképzelni, de fiatal vagyok, és a kemény munka még senkinél sem okozott kárt" - mondta a milliomos.

"Szerettem itt dolgozni, mielőtt nyertem a lottón, és élvezem, hogy visszajöhettem. Sokan őrültnek tartanak, de az élet nem csak a pénzről szól" - tette hozzá Luke Pittard.

A férfi a gyorsétteremben ismerkedett meg későbbi feleségével is, és munkatársai közül sokakkal barátságot kötött. Felesége szerint a családias hangulat vonzotta vissza Luke Pittardot a munkahelyére.

A címlapról ajánljuk