eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Szabadlábon védekezhet a drog forgalmazásával gyanúsított focista

Együttműködött a hatósággal a jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásával és forgalmazásával gyanúsított Lipcsei Roland, ezért az eljárás befejezéséig szabadlábon védekezhet. Társa, a nyíregyházi Máté Gábor április közepéig biztosan előzetes letartóztatásban marad - írta az Index.

Szabadlábon védekezhet az eljárás befejezéséig a jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásával és forgalmazásával gyanúsított Lipcsei Roland. A Siófokra az MTK-ból kölcsön adott labdarúgó előzetes letartóztatását február 15-én szüntették meg - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Vezendi Jánosné rendőr százados elmondta, a másik érintett sportoló, a nyíregyházi Máté Gábor előzetes letartóztatását (szintén február közepén) újabb két hónappal, április 17-ig meghosszabbították.

A tájékoztatás szerint a sportolók továbbra is gyanúsítottak, de Lipcsei Roland esetében nem álltak fenn az előzetes letartóztatás feltételei, mint például a szökés, elrejtőzés, a tanúk megfélemlítése.

A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint Lipcsei Roland azért kerülhetett szabadlábra, mert együttműködött a nyomozó hatósággal, vagyis beismerte a cselekményt, vagy feltáró jellegű vallomást tett.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya 2007. október 15-én, összehangolt akció keretében állított elő és vett őrizetbe négy, a gyanú szerint jelentős mennyiségű kábítószert forgalmazó és terjesztő férfit. A négy gyanúsított között volt a két élvonalbeli futballista is.

Az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a gyanúsítottak egy hónapos előzetes letartóztatásba helyezését, majd novemberben a bíróság döntött az előzetes újabb, három hónapnyi meghosszabbításáról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×