eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Négy napig a cellában - étlen-szomjan

Saját vizeletét kellett innia, mert négy napig egy cellába zárva felejtették - állítja egy amerikai nő, akit kalóz cd-k árusítása miatt tartóztattak le.

Adriana Torres-Florest csütörtökön zárták be a Washington megyei bíróság egyik cellájába - és ott is hagyták egészen hétfőig. Ez még önmagában nem lett volna baj, de el is felejtkeztek róla.

Így sem enni, sem inni nem kapott négy napig. A cellában ráadásul nem volt sem WC és mosdó, sem pedig ágy, a 38 éves nő így kénytelen volt a földön aludni, és csak a cipőjét tehette a feje alá párna gyanánt.

Verte és rugdosta is ugyan az ajtót, hogy segítséget kérjen, csak éppen nem hallotta senki, a bíróság épületét ugyanis hétvégére bezárják. A legjobban a törvényszolga csodálkozott, amikor rátalált az asszonyra a cellában - ahova csütörtökön éppen ő zárta be egy időre, mielőtt átvitte volna a börtönbe - csak éppen elfelejtkezett róla.

Jarrod Hankins, aki mindössze két hónapja dolgozott a bíróságon törvényszolgaként, valósággal összetört a lelkiismeret furdalás súlya alatt. A megyei seriff sietett a védelmére, mondván, hogy a férfinak aznap túl sok dolga volt, ez vezethetett a hibához.

"Szegény, teljesen maga alatt van" - mondta róla Tim Helder seriff, aki az ügy alapos kivizsgálását ígérte, valamint azt, hogy biztonsági intézkedéseket vezetnek be a hasonló esetek elkerülésére.

Címlapról ajánljuk
Nagy korszaka ez a tojásnak – sokat eszünk belőle

Nagy korszaka ez a tojásnak – sokat eszünk belőle

A kilencvenes években tapasztalt mélypont óta folyamatosan nő a tojásfogyasztás Magyarországon, ezt a termék vásárlását népszerűsítő kampányok is segítik – mondta az InfoRádióban a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetség alelnöke, Pákozd Gergely.

Orbán Viktor: nem adjuk oda a brüsszeli bürokratáknak

Az olasz és a magyar két szabadságharcos nép, amely sohasem adja meg magát, sohasem adja fel a szabadságát, és sohasem engedi át az országát idegeneknek - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Olaszországban, a Matteo Salvini vezette Liga nagygyűlésén, amelyet a Bergamo közeli Pontida kisvaros mezején tartottak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×