INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Morbid: szabályszerűen ránőtt a vécére a nő

InfoRádió / MTI
Két éven át ült vécén megszakítás nélkül egy 35 éves nő az Egyesült Államokban. Nem Guinness-rekordot akart dönteni, hanem egyszerűen félt kijönni. Fóbiája miatt ráadásul sorvadásnak indultak lábizmai.

A 35 éves amerikai nő barátja lakásában vitte végbe a nem mindennapi teljesítményt. A férfi rendre vitt neki enni és innivalót, s próbálta minden áldott nap kicsalogatni, ám az asszony csak ennyit felelt: "Talán majd holnap kijövök".

A lakásban van egy másik fürdőszoba is, így a férfi nem került ennél is kellemetlenebb helyzetbe. Két év után azonban annyira megelégelte a dolgot, hogy a minap kihívta a mentőket, akiknek nem volt könnyű dolguk.

A nő egyrészt nem volt hajlandó velük menni, másrészt nem is tudott. A mentőknek sem sikerült felállítaniuk, egyszerűen "ránőtt" a két év alatt a vécére.

Végül feszítővasakkal leszedték az ülőkét és azzal együtt vitték kórházba a nőt, akinek teljesen érzéketlenné váltak lábai, a bennük lévő idegek sérültek, és nem kizárt, hogy az asszony élete végig tolószékbe kényszerül.

Az ügybe a rendőrség is bekapcsolódott és kérdőre vonta a férfit, ugyan miért telt neki két évbe, hogy segítséget hívjon. A késlekedést a 36 éves illető azzal magyarázta, hogy barátnője felnőtt ember, saját elhatározásából ült annyit a vécén, ő pedig egy idő után hozzászokott a helyzethez. Elismerte ugyanakkor, hogy hamarabb is hívhatott volna segítséget.

A címlapról ajánljuk