INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Angliába menekül Michael és Janet Jackson

Infostart / InfoRádió
Az angliai Devonban szeretne letelepedni Michael Jackson és testvére, Janet. A két énekes így szeretne egy kis nyugalomhoz jutni és elbújni a világ elől.

Bátyjuk, Tito szerint a vidéki Angliában látja a menekülési útvonalat Michael és Janet Jackson. A testvér szerint öccse és húga már hosszabb ideje keresgél ideális búvóhelyet, amelyre most rá is leltek Devonban.

"Családom imádja a gyönyörű vidéki tájat és a barátságos embereket" - indokolta a döntést Tito Jackson, aki szerint öccse azért is szeretett bele a vidéki Angliába, különösen Devon északi részébe, mert ott senki sem zaklatja.

Michael Jacksonra egyébként nehéz idők járnak, hiszen hacsak ki nem fizeti legalább egy részét 160 millió fontos (54,4 milliárd forintos) adósságának, jövő héten a legendás Neverland ingatlant elárverezik, ráadásul azon a Santa Barbara-i bíróságon, ahol az énekes gyermekmolesztálási pere is zajlott. Alighanem ez lenne a hanyatló karrierű egykori popkirály számára a végső megaláztatás.

Michael Jackson 2005 júliusában költözött el Neverlandből, közvetlenül azt követően, hogy a bíróság felmentette a gyermekmolesztálás vádja alól. Az énekes a Perzsa-öbölben fekvő Bahreinbe költözött.

A címlapról ajánljuk