eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

A villamosozó hulla és a felgyújtott nemi szerv - az év furcsa hírei

Sok furcsaságot hozott 2007. A Reuters összegyűjtötte azokat a híreket, amelyek a legkülönösebbek voltak. Ezek között találunk felgyújtott nemi szervet és bűzölgő lábat is.

Moszkvában például felgyújtotta volt férje péniszét egy asszony, mert nem tudta elviselni, hogy az semmi mást nem csinál, csak meztelenül ül a televízió előtt, és vodkázik. A férfi magas is meglepődött, később pedig így mesélte el a történetet: "olyan volt a nemi szervem, mint egy zseblámpa".

Bár a pár már három éve elvált, a moszkvai rossz lakáshelyzet miatt továbbra is kénytelenek voltak együtt élni.

Szintén megdöbbenést keltett, amikor nyáron egy németországi kisvárosban a szomszédok kihívták a rendőrséget, mert az egyik lakásból elviselhetetlen bűz áradt. Azt gondolták, hogy az elsötétített otthonban egy hullát találnak majd, ehelyett csak egy büdös lábú férfira bukkantak.

A lakás redőnyeit már egy hete senki nem húzta fel, a postaládát pedig nem ürítették. A hatóságok ezért gondolták azt, hogy a lakó meghalt.

Zágrábban egy horvát férfit a villamoson ülve ért a halál. Sajnos ezt nem vették észre, ezért a halott ember még hat órán át villamosozott a városban.

Németországban egy buszsofőr leszállított a járatáról egy húszéves lányt, ezt pedig azzal indokolta: a hölgy túl szexi ahhoz, hogy képes legyen mellette vezetni. Mint mondta, akármikor belenéz a tükörbe, és meglátja, nem képes koncentrálni a vezetésre.

Végül minden jóra fordul. Ezt sugallja egy Bangkokból származó nő története is. A jelenleg 76 éves asszony 25 évvel ezelőtt nagy utazásra készült, de véletlenül rossz buszra szállt, ezért Thaiföldnek egy számára idegen részére jutott. A nő azóta koldusként élt ezen a vidéken, idén azonban felbukkant, és visszatért családjához.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×