eur:
400.08
usd:
362.11
bux:
73059.71
2024. október 2. szerda Petra

Robbie Williams hatalmas visszatérést tervez

A jövő évet a visszatérésnek szeretné szentelni Robbie Williams. Az utóbbi időben balszerencse (és káros szenvedélyek) sújtotta énekes ugyanis elirigyelte egykori együttese, az idén újra összeállt Take That sikereit.

Eltökélt szándéka Robbie Williams-nek, hogy 2008 a visszatérés éve lesz a számára. A brit énekesnek nemrég járt le az EMI lemezkiadóval kötött négyéves szerződése, ám máris azt tervezi, hogy megpróbálja letaszítani a trónról a 2005-ben hatalmas sikerrel (nélküle...) összeállt egykori bandáját, a Take That-et.

Robbie Williams egyes hírek szerint ugyanis rendkívül féltékeny volt zenekara zajos sikerére, ezért hasonló bravúrt tervez. "Robbie végignézte, ahogy a Take That visszatér és hatalmas sikert arat. Úgy rézi, eljött az ideje annak, hogy ő egyedül is jobb náluk, és olyan sikeres lesz, amilyenről a többiek csak álmodnak" - mondta az egyik énekeshez közeli forrás.

Valószínűleg az is bánthatja Robbie Williams büszkeségét, hogy a Take That egyik frontembere nemrég kijelentette: már nincs helye az együttes jövőjében.

Gary Barlow véleményét osztja az együttes másik tagja Mark Owen is, aki elmesélte: amikor meghívták az énekest, hogy dolgozzon együtt a bandával, akkor visszautasította őket, ám ők ennek ellenére mindeddig fenntartották számára a helyet. Azt mondták: az ajtó midig nyitva áll az énekes előtt.

Egyszer fenn...

Amióta az együttes 2005-ben újra összeállt, egyre nagyobb sikereket ér el: több daluk is a slágerlisták élén landolt, új albumukhoz kapcsolódó turnéjuk állomásain pedig teltház előtt játszottak.

Robbie Williamsnek ugyanakkor hátat fordított Fortuna: legutóbbi lemeze, a Rudebox nem nyerte meg a kritikusok tetszését, és a rajongók sincsenek oda érte.

Az énekest a Brit Awards-on sem díjazták, míg a Take That visszatérő dalával, a Patience-szel elnyerte a legjobb számnak járó elismerést.

Robbie Williams 1995-ben döntött úgy, hogy kilép a Take Thatből és szólókarrierbe kezd. A hírek szerint azért határozott így, mert megromlott a kapcsolata Gary Barlow-val.

Címlapról ajánljuk

Izraeli válaszcsapástól tart Irán - számba vettük a lehetőségeket

A zsidó államra mért tömeges rakétacsapás nem maradhat válasz nélkül - közölte Benjamin Netanjahu. Katonai elemzők most azt találgatják, vajon konkrétan mire gondolhatott az izraeli kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×