eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Norvég óceánjárót ért baleset Montevideónál

Összeütközött egy norvég óceánjáró és egy uszály Uruguay legnagyobb kikötőjében. Az uszályról több gépkocsi és konténer a tengerbe zuhant, a kikötőt átmenetileg bezárták - közölte a haditengerészet.

A Norvég Álom nevű, bahamai zászló alatt hajózó óceánjáró 1.700 utassal a fedélzetén Montevideo kikötőjéből távozott, amikor nekiütközött a vontatott uszálynak.

Az óceánjáró a vízvonal fölött megrongálódott, várhatóan még az éjszaka dokkba vontatják, hogy a sérüléseket kijavítsák. Az ütközésben az első jelentések szerint senki nem sérült meg.

Az óceánjáró vasárnap indult 14 napos dél-amerikai körútra Buenos Airesből - közölte a hajót üzemeltető Norwegian Cruise Line vállalat Miamiban kiadott közleményében.

Két héttel ezelőtt az Explorer óceánjáró jéghegynek ütközött és elsüllyed az Antarktisznál, a hajón tartózkodó 154 utast és a személyzetet kimentették.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×