eur:
389.22
usd:
362.61
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Többmilliós rablás egy budapesti banknál

Kiraboltak két bankból távozó ügyfelet a főváros XI. kerületében, egy, az Etele úton található fiók mögötti területen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az InfoRádióban elmondta: az egyik fővárosi cég nevében vett fel pénzt a két férfi, majd miután távoztak a bankból, az épület mögötti parkolóban két fekete csuklyát viselő bűnöző támadta meg őket.

Az elkövetők egyike egy egyelőre ismeretlen eszközzel megütötte az egyik ügyfelet, társa pedig fegyverrel követelte a pénzzel teli táska átadását.

Bálint Gabriella azt nem mondta meg, mennyi pénzről van szó, "de nem kevés összeg" - mondta.

A BRFK sajtóügyeletes közölte: nem emlékszik a közelmúltból hasonló esetre, amikor közterületen raboltak volna ki banki ügyfeleket.

Bálint Gabriella hozzátette: a rablók egy fekete személyautóval menekültek el. A pénzintézet ipari kamerái rögzítették a történteket; a felvételek elemzését megkezdték.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×