eur:
394.53
usd:
356.04
bux:
73003.59
2024. szeptember 13. péntek Kornél
Rendőrautó

Ismét egy utasokkal teli autóbusz karambolozott

Autóbusszal ütközött egy személyautó Zalában.

Utasokkal teli autóbusszal ütközött egy személygépkocsi péntek délután a Zala vármegyei Borsfa határában, a személyautó vezetőjét a tűzoltóknak kellett kiemelniük a roncsból.

Gábor László, a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére elmondta: a személyautó vezetője egyelőre ismeretlen okból tért át a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy autóbusznak. Mindkét jármű az árokba borult.

A személygépkocsi vezetője megsérült, őt a tűzoltók emelték ki a roncsból, az autóbusz utasai közül senki nem sérült meg komolyabban - tette hozzá.

Bangó Szilárd, a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek arról számolt be, hogy a dolgozókat szállító autóbuszon 22-en utaztak. Az árokba dőlt járműből dugólétra segítségével, az ablakon keresztül mentették ki őket.

A katasztrófavédelmi szakember jelezte azt is: 24 órán belül ez a második buszbaleset volt Zalában.

Éjfél körül a 74-es főúton, Hahót közelében egy menetrend szerinti autóbuszjárat hajtott árokba. Az oldalára dőlt járműben öten voltak, de senki nem sérült meg.

Címlapról ajánljuk
Bartal Tamás: minden magyar közutas dolgozót ért már atrocitás, harmadukat meg is dobálták

Bartal Tamás: minden magyar közutas dolgozót ért már atrocitás, harmadukat meg is dobálták

Hamarosan az autó kijelzőjén is értesülhetünk arról, ha az útvonalon baleset vagy torlódás van – számolt be egy új fejlesztésről Bartal Tamás, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. igazgatóságának elnöke. Az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kerékpározás terjedéséről, az útfelújítások ütemezéséről, az Útinform új szerepéről és a dolgozókat érő atrocitásokról is.

Árvízvédelmi riadó Budapesten, gyorsabb az áradás a vártnál

Karácsony Gergely főpolgármester másodfokú árvízvédelmi készültséget rendelt el valamennyi budapesti árvízvédelmi szakaszra - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 13. 19:43
×
×
×
×