eur:
393.58
usd:
354.18
bux:
73239.7
2024. augusztus 22. csütörtök Menyhért, Mirjam

Este néhány órára lezárják a szolnoki Szent István Tisza-hídat

Augusztus 12. óta dolgoznak a szakemberek a dilatációs szerkezet cseréjén.

Újabb üteméhez érkezik a meghibásodott dilatációs szerkezet cseréje a 4-es főút szolnoki szakaszán található Szent István Tisza-híd Debrecen felőli végén. A munkálatok idején teljes útzár lesz a tervek szerint csütörtök estétől másnap hajnalig - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A tájékoztatás szerint a hídon augusztus 12. óta dolgoznak a szakemberek a dilatációs szerkezet cseréjén.

A teljes lezárás idejére a tehergépjárművek számára ezúttal is az M4-es autóutat jelölik majd ki terelőútként.

A közlekedőknek ajánlott indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Címlapról ajánljuk
Fekete Rajmund az Arénában: éles lett az elnökjelölti csata, már a demokraták is migrációellenes kampányt folytatnak

Fekete Rajmund az Arénában: éles lett az elnökjelölti csata, már a demokraták is migrációellenes kampányt folytatnak

A legfrissebb közvélemény-kutatások alapján jelenleg három csatatér államban is 5-6 százalékos előnyre tett szert Kamala Harris, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje Donald Trumppal szemben – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója. A történész szerint a bevándorlás lesz a fő témája a kampánynak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.23. péntek, 18:00
Polyánszky Zoltán
a Magyar Sakkszövetség elnöke
Beszédes adat érkezett, mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Beszédes adat érkezett, mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Bizonytalan hangulatban telik a kereskedés az európai és a tengerentúli tőzsdéken is, a befektetők már az amerikai jegybankelnök holnapi beszédét várják. A Jackson Hole-ban megrendezett konferencián fog beszélni Jerome Powell a monetáris politikai kilátásokról, a mostani megszólalás azért lesz különösen fontos, mert jelenleg nagy a piaci bizonytalanság a kamatpályával kapcsolatban. A délutáni adatok alapján bár az amerikai üzleti aktivitás augusztusban négy hónapos mélypontra süllyedt, de a vállalatok továbbra sem tudják áthárítani a magasabb árakat a fogyasztókra, ez pedig összességében növeli annak valószínűségét, hogy az infláció az elkövetkező hónapokban is csökkenő tendenciát mutathat. Az adat segítheti eloszlatni a közeljövő recessziós félelmeit is, ennél fogva a markáns kamatvágások szükségessége is megkérdőjeleződik, erre reagálnak is a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×