eur:
395.61
usd:
369.33
bux:
0
2024. június 26. szerda János, Pál
Huszár Viktor, a Megoldás Mozgalom digitalizációért felelős alelnöke nyilatkozik a közmédiának a párt eredményváró rendezvényén, a Normafa Club House-ban az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Történelmi sikert emleget a MEMO

A Megoldás Mozgalom (MEMO) történelmi győzelmet szerzett három településen a vasárnapi önkormányzati választásokon, az európai parlamenti választáson viszont a szakmaiság helyett az érzelmek döntöttek, amit csalódásként értékelnek – mondta Huszár Viktor, a Megoldás Mozgalom EP-listavezetője hétfőn a még nem végleges eredmények ismeretében az MTI-nek nyilatkozva.

Közölte: történelmi sikerként könyvelik el, hogy Heves vármegyei Mátraballán, a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Szamossályin és a Baranya vármegyei Drávapiskin a jelöltjük lesz a polgármester. Utóbbi településen a négy fős önkormányzat minden tagját a MEMO adja.

Huszár Viktor hozzátette: a három településen így elindulhat a párt mintatelepülés-programja, amely az élhető, önellátó helyi közösségek kialakítását célozta meg. A települések közterületi wifik, okos zebrák és napelemek kialakítása pályázhatnak – fűzte hozzá.

Az európai parlamenti választásra kitérve elmondta, hogy csalódásnak tekintik az listán elért 0,4 százalékos eredményt. A szakmaiság helyett az érzelmek döntöttek – fogalmazott Huszár Viktor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×