eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Nyitókép: BpiAutósok/YouTube

Ezt az autós jelenetet még Hollywoodban is megirigyelnék – videó

Elképesztő felvétel került elő.

A bpiautosok.hu által publikált eset Kőbányán történt, a Gyömrői úton, a Kőér utcai kereszteződésben. A suzukis szabálytalanul, a külső íven, a kanyarodósávból akart előzni a jobbkanyarban, de az autója alulkormányzottá vált, és a járdasziget fémkorlátján felpattant a levegőbe.

„Jött mögöttem, nagyon tolta neki. Kisoroltam előle, de addigra elértük a kereszteződést. Ő megpróbált engem és előttem haladót egyszerre megelőzni a balra kanyarodó sávból, csak nem számolt az úttestet elválasztó járdaszigettel. Az nincs a videón, de megálltam mellette, hogy megnézzem jól van-e. Ő ’barátságosan’ elküldött az anyámba, így megállapítottam, hogy jól van” – írta meg a felvétel készítője.

Az eset még 2021-ben történt.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×